#چرای بی رویه دام می‌تواند برای هر کسی جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه

مکانیک خاک چیست ؟

دکتر مریم کرابی متخصص پوست و مو سبزوار - دکتر مریم کرابی متخصص پوست و مو تماس

پیشنهاد سردبیر «مردم» در پویش دو درجه کمتر آیین ملی تکریم مادران و همسران شهدا مرور روزنامه‌های ۲۵ آذر ۱۴۰۳ مردم از «آلودگی هوا» می‌گویند پربازدیدها هشدار پلیس‌راه به مسافران؛ هرچه زودتر از سفر بازگردید/ خطر کولاک شیوه نامه معافیت پزشکی خدمت سربازی ابلاغ شد هشدار پلیس فتا درباره فیشینگ با ترفند سود سهام عدالت آخرین وضعیت جاده‌ها؛ از بارش و ترافیک تا انسداد معضل موتورسیکلت‌ها با توقیف و انتقال به پارکینگ حل نمی‌شود انسداد موقت جاده چالوس و هراز به دلیل اجرای عملیات عمرانی ترافیک نیمه‌سنگین در مسیرهای منتهی به تهران کشف ۱۲۶۵ میلیارد تومانی کالای قاچاق در مبادی رسمی/ دستگیری ۲۳۲ قاچاقچی مشکل کیفیت خودروهای داخلی با تعارف ارتقا داده نمی‌شود کشف ۱۴ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی قاچاق وب گردی

– چرای بی رویه دام ها: دام ها با چرای بی رویه در مناطقی که پوشش گیاهی مناسبی ندارند موجب فرسایش خاک می شوند.

اثر ریزش خاک به نوع و عمق خاک سطحی که شسته شده است بستگی دارد. با از بین رفتن خاک سطحی، توانایی خاک باقی مانده برای نگه‌داری مواد مغذی و رطوبت کاهش می‌یابد، که می‌تواند تا حد زیادی ظهور، رشد و عملکرد محصول را کاهش دهد. برخی از خاک‌های به شدت فرسایش یافته به هیچ وجه برای تولید محصولات کشاورزی قابل استفاده نیستند.

رییس بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، از عوارض چرای مفرط دام در مراتع گفت و تأکید کرد: در صورت ادامه چرای مفرط درصد پوشش گیاهی سطح خاک کاهش‌یافته و پس از مدتی با مراتعی بدون پوشش گیاهی روبه‌رو خواهیم بود که به‌شدت در معرض فرسایش قرار دارند.

معمولاً رواناب باران بر مواد سبک‌تر مانند سیلت، مواد آلی و ذرات ماسه ریزتر تأثیر می‌گذارد، اما در بارندگی‌های شدید، این می‌تواند شامل اجزای مواد بزرگ‌تر نیز باشد.

معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست

به گزارش ایسنا، چرای بی‌رویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه می‌شویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل غیر قابل جایگزین از بین می‌برد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان ‌های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.

تنها راه کوتاه‌مدت برای کاهش فرسایش خاک این است که باید به خاک زمان استراحت داد تا تقویت شود.

پاسخ: خاک باغچه – چون ترکیبی از خاک ماسه، رس و گیاخاک می باشد و سرعت نفوذ در آن متعادل است.

از جمله محورهای این دستورالعمل تشکیل کارگروه مدیریت چرا با محوریت استانداران و دبیری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان‌ها، تخصیص بیشتر اعتبارات از طرح احیا و اصلاح مراتع برای پروژه مدیریت چرا، check here اعمال قُرق برای سال‌های خشکسالی و پیشگیری از گرد و خاک، برخورد قضایی با متخلفان بهره‌برداری غیر مجاز، همکاری استانداران در آگاهی‌بخشی نسبت به ضوابط بهره‌برداری به منظور پیشگیری از افزایش تخلفات و موضوع تامین علوفه از سوی سازمان امور و عشایر ایران برای جلوگیری از کوچ زودهنگام است.

نوک و بالای تپه‌های بدون پوشش گیاهی معمولا در معرض قرار می‌گیرند و بیشترین آسیب را متحمل می‌شوند.

معاون پژوهش و فناوری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت تولید و صنعت در کشور بیان کرد: طی سال‌های گذشته شاهد رشد فزاینده صنعت در گوشه و کنار کشور هستیم و در این شرایط برای مکان یابی ایجاد یک صنعت اولین کاری که صورت می‌گیرد این است که ببیند که چه بخشی از منابع طبیعی خالی است تا بتوانند واحد مد نظر را در آنجا ایجاد کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *